
En lille cykeltur på 10 km blev det da til, men det er jo i kategorien "tæller ikke med". Madundervisning med en helt fantastisk pastasalat, hvis jeg selv skal sige det. Prøv den. Opskrift er sidst i bloggen.
I morgen venter en travl dag og jeg glæder mig. Jeg skal nemlig svømme fra morgenstunden og det er fedt nu, hvor min største unode er neutraliseret. Jeg krydser ikke længere ind foran. Jeg svømmer perfekt, men skal bare have mere kraft i svømmetagene.
Pastasalat med kylling, 4 pers.:
2 kyllingebrystfileter, skåret i mundrette stykker
olie til stegning
Wasabi/sesame krydderi fra Santa Maria (kan udelades)
Paprika
Timian
salt, friskkværnet peber
200 g pasta, kogt al dente i rigeligt, godt saltet vand, skyllet med koldt vand
2 bdt. forårsløg, i skiver
1½ dl fine ærter, optøede
1 bdt. grønne asparges, let dampede
1 broccoli, let dampet
1 rød peberfrugt i små tern
salt, friskkværnet peber
200 g pasta, kogt al dente i rigeligt, godt saltet vand, skyllet med koldt vand
2 bdt. forårsløg, i skiver
1½ dl fine ærter, optøede
1 bdt. grønne asparges, let dampede
1 broccoli, let dampet
1 rød peberfrugt i små tern
1 gul peberfrugt i små tern
100 g emmentaler i små tern
100 g emmentaler i små tern
Dressing:
5 dl fromage frais
2 1/4 spsk. olivenolie
1-2 spsk. limesaft
salt, friskkværnet peber
lidt rørsukker efter smag
Steg kyllingestykkerne i lidt olie på en pande, tilsæt krydderier og vend godt rundt. Stil til side og afkøl. Kog pasta. Rør fromage frais med olivenolie, salt, friskkværnet peber og limesaft, smag til med lidt rørsukker. Kom alle de grøntsagerne i en skål, tilsæt den afkølede pasta og afkølede kylling. Hæld dressingen ved og vend det hele godt rundt.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar