onsdag den 26. maj 2010

Hviledag med pasta

Vågnede total udhvilet. Jeg crashede jo på sofaen i går, så jeg var bare total klar til at indtage dagen. Jeg vidste at det ville blive tvivlsomt med træningen i dag, men der skal jo også være en hviledag, så den kunne passende blive i dag. Endnu en heftig dag på jobbet, hvor en vigtig brik faldt på plads. Godt at jeg lytter til min mavefornemmelse. Den tager sjældent fejl. Kan kun anbefale alle at tro på det de føler.



En lille cykeltur på 10 km blev det da til, men det er jo i kategorien "tæller ikke med". Madundervisning med en helt fantastisk pastasalat, hvis jeg selv skal sige det. Prøv den. Opskrift er sidst i bloggen.


I morgen venter en travl dag og jeg glæder mig. Jeg skal nemlig svømme fra morgenstunden og det er fedt nu, hvor min største unode er neutraliseret. Jeg krydser ikke længere ind foran. Jeg svømmer perfekt, men skal bare have mere kraft i svømmetagene.


Pastasalat med kylling, 4 pers.:


2 kyllingebrystfileter, skåret i mundrette stykker
olie til stegning
Wasabi/sesame krydderi fra Santa Maria (kan udelades)
Paprika

Timian
salt, friskkværnet peber
200 g pasta, kogt al dente i rigeligt, godt saltet vand, skyllet med koldt vand
2 bdt. forårsløg, i skiver
1½ dl fine ærter, optøede
1 bdt. grønne asparges, let dampede
1 broccoli, let dampet
1 rød peberfrugt i små tern

1 gul peberfrugt i små tern
100 g emmentaler i små tern



Dressing:
5 dl fromage frais
2 1/4 spsk. olivenolie
1-2 spsk. limesaft
salt, friskkværnet peber
lidt rørsukker efter smag



Steg kyllingestykkerne i lidt olie på en pande, tilsæt krydderier og vend godt rundt. Stil til side og afkøl. Kog pasta. Rør fromage frais med olivenolie, salt, friskkværnet peber og limesaft, smag til med lidt rørsukker. Kom alle de grøntsagerne i en skål, tilsæt den afkølede pasta og afkølede kylling. Hæld dressingen ved og vend det hele godt rundt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar